T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

İl MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE, EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ ÜRETİM, DAĞITIM VE SATIŞINDA ÇALIŞAN PERSONEL İÇİN GENEL GIDA HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ

Yayın Tarihi : 23.10.2024

​Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol ve Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği kapsamında; İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde, Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odasına bağlı ekmek fırınları işletmecileri ve çalışanlarına yönelik "Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretim, Dağıtım ve Satışında Çalışan Personel için Genel Gıda Hijyen Eğitimi" İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Eğitim programına; İl Müdürümüz Mehmet Hüseyinoğlu, Gıda ve Yem Şube Müdürümüz Muhammed Sevim, Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati Aydemir, Ağrı Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Cevdet Ölçer ve çok sayıda gıda sektörü çalışanı katılım sağlamıştır. İl Müdürlüğümüzce verilen eğitim sonrasında ekmek fırınları işletmecileri ve çalışanları, Hijyen Eğitimi Belgesi’ni almaya hak kazanmışlardır.