T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

21-27 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA KUTLANACAK OLAN “TÜRK MUTFAĞI” HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI.

Yayın Tarihi : 22.05.2023

​Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde, Ağrı Valiliğimiz koordinasyonunda, Vali Yardımcımız Sayın Bülent ŞİMŞEK, Belediye Başkanımız Sayın Metin KARADOĞAN, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Abdülhalik KARABULUT, İl Müdürümüz Sayın Kenan ENGİN, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Erkan KÖSEDAĞ ve protokol üyelerinin katılımlarıyla 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan "Türk Mutfağı" Haftası etkinliklerinde halkımıza Halise, döner, ayran aşı gibi Ağrımızın yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtılıp ikram edildiği etkinlikte İl Müdürlüğümüz tarafından coğrafi işaretli Geven Balı, Tulum Peyniri ve Diyadin Jeotermal Domatesi ikramlarında bulunuldu.